mycustomer mycustomerr
|
پيتزاي مرغ پيتزاي مرغ يكي از انواع پيتزا است. در اين مقاله به انواع پيتزاي مرغ و طرز تهيه برخي از آن پرداختهايم.
پيتزا از غذاهاي اصيل ايتاليا است. انواع مختلفي از پيتزا با دستور پخت خاص خود وجود دارند.
پيتزا در واقع لايهاي از خمير بوده كه مواد اصلي آن سس گوجه و پنير پيتزا ميباشد.
ساير مواد و مخلفاتي كه بر روي پيتزا ريخته و پخته ميشوند نوع پيتزا را مشخص ميكنند. اين مواد شامل سبزيجات، گوشت، مرغ، قارچ و… است.
پيتزاي مرغ يكي از انواع پيتزا بوده كه مرغ از اصليترين مواد مورداستفاده در آن ميباشد.
اين نوع پيتزا در انواع مختلفي وجود داشته كه در هر يك از آنها مواد خاصي با مرغ تركيب شده و طعم لذيذي به غذا ميبخشد.
انواع مختلف از پيتزاهاي مرغ شامل مرغ و قارچ، مرغ و كالباس، مرغ و كالباس، مرغ و سبزيجات، مرغ تنوري، مرغ و سوسيس و انواع ديگري از آنها با مواد مختلفي پخته ميشوند.
طرز تهيه پيتزاي مرغ بدون قارچ مواد لازم سينه مرغ 2 عدد فلفل دلمهاي 2 عدد گوجه 2 عدد رب 1 قاشق غذاخوري ذرت 6 قاشق غذاخوري پنير پيتزا، سس تند، ادويه به مقدار لازم مراحل تهيه پيتزاي مرغ بدون قارچ 1- سينههاي مرغ را پخته و سپس ريش ريش ميكنيم. 2- رب را با روغن تفت داده و مرغ ريش ريش شده را به آن اضافه كنيد. 3- سس را به مقدار لازم روي نان پيتزا ريخته و پخش كنيد. 4- مرغ را روي سطح نان و بر روي سس پخش كنيد. 5- سپس گوجهها و فلفل دلمههاي خرد شده را روي مرغهاي ميريزيم. 6- پنير را به مواد روي نان پيتزا اضافه كرده و سپس پيتزا را در فر قرار دهيد.
طرز تهيه پيتزاي مرغ و قارچ مواد لازم سينه مرغ 500 گرم قارچ 250 گرم پياز 1 عدد فلفل دلمهاي 1 عدد سس گوجه 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا 400 گرم ادويههاي آويشن، فلفل سياه و نمك به مقدار كافي مراحل تهيه پيتزامرغ و قارچ 1- مرغ را بپزيد و سپس آن را ريش ريش كرده يا نگيني خرد كنيد. 2- فلفل دلمهايها را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد. 3- قارچها را خرد كرده و بيشتر از نصف آن را به فلفل دلمهايهاي در حال تفت دادن اضافه نماييد. 4- مرغهاي ريش ريش شده را به مخلوط قارچ و دلمه اضافه نموده و با ادويه آن را تفت دهيد. 5- روي خمير پيتزا سس ريخته و پخش كنيد. 6- مقداري از پنير پيتزا را روي سس بريزيد. 7- مواد تفت داده شده را روي پنير ريخته و سپس باقي پنير را روي مواد بريزيد. 8- قارچهاي باقي مانده را روي سطح پنير پيتزا بريزيد 9- در نهايت پيتزا را داخل فري كه از 15 دقيقه قبل روشن كردهايد، قرار دهيد. 10- پس از 20 الي 30 دقيقه پيتزا آماده ميباشد.
همچنين بخوانيد: انواع پيتزاي خانگي و دستورهايي ساده و خوشمزه براي پخت پيتزا
ارزش غذايي پيتزاي مرغ
انرژي 232 كيلو كالري چربي 9.49 گرم آب 46.89 گرم كربوهيدرات 19.33 گرم قند 4.37 گرم فيبر 0.62 گرم پروتئين 17.01 گرم كلسترول 43.22 گرم مواد معدني موجود در پيتزاي مرغ در 100 گرم پيتزاي مرغ مواد معدني همچون كلسيم، آهن، سديم، منيزيم، فسفر، سلنيوم، منگنز، مس، روي و پتاسيم وجود دارد.
ويتامينهاي موجود در اين پيتزا ويتامين “آ”، “د”، “اي”، “كا”، “ث”، “ب1″، “ب2″، “ب3″، “ب5″، “ب6″، “ب9″، “ب12”
سخن پاياني پيتزاي مرغ از انواع پيتزاها بوده كه طعم بسيار لذيذي دارد. ميتوان انواع مختلفي از پيتزا را با طعمهاي مختلف تهيه نمود و از آن لذت برد.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |